Crònica i fotografies dels Absoluts de Waterpolo – 13 febrer 2021

Derrota i empat dels equips absoluts en una jornada de waterpolo (i reflexió) al CEM Can Felipa

L’Absolut A trenca la seva ratxa de victòries amb una derrota ajustada (9-10) contra el CN La Latina en un partit molt disputat, amb alternances en el marcador, però que en el que ens ha mancat serenitat per aguantar l’empat.

Ha sigut un partit molt igualat on els detalls han acabat sent determinants, un primer quart amb molts gols i arribant amb empat al descans. A la segona part s’ha intentat treballar més amb el boya i ajustar bé la defensa però l’equip li ha faltat un punt d’agressivitat enfront el press intens que feia la Latina, tot i així recuperem el desavantatge de dos gols fins al 9-9 i encaixem el definitiu 9-10 amb una jugada a favor al final per poder empatar.

Vam arribar als darrers 2 minuts del partit, amb els dos gols per sota en el marcador (7-9). En un minut vam ser capaços d’empatar en dos atacs consecutius (9-9); a 54 segons del final ens van marcar el 9-10, i no vam poder aprofitar la darrera jugada per tornar a igualar el partit. Marc Rodríguez de Guzman i David Melgarejo, amb 3 gols cadascun, van ser els màxims golejadors de l’equip.

Amb aquest resultat, seguim al 5è de la Classificació del Grup B, empatats a 9 punts amb el C. Askartza (amb un partit menys). Els pròxims partits de l’equip són el 6 i 7 de març, en què jugarem dos partits en un mateix cap de setmana (CN Caballa, a Ceuta, i CW Màlaga).

L’Absolut B ha tornat a la competició aquest cap de setmana després d’una llarga aturada arran de la pandèmia. Reiniciàvem la competició de 1ª catalana, davant els nostres veïns del Waterpolo Sant Adrià. Com sempre, els partits contra els de St. Adrià són trepidants i intensos, i aquest dissabte no va ser una excepció.

Els nois de Gilberto Cáceres, que han estat treballant amb molta intensitat aquestes darreres setmanes, van mostrar-se molt intensos davant un experimentat St. Adrià. El partit va transcórrer amb moltes alternances en el marcador; tot i que vam arribar al final del partit per davant en el marcador, no vam poder mantenir l’avantatge i vam encaixar un darrer gol que ens donava un empat i el primer punt d’aquesta nova Lligueta.

El millor de tot va ser el fet de tornar a tenir una jornada de waterpolo a Can Felipa, amb la disputa d’aquests dos partits; esperem que la situació epidemiològica pugui anar millorant fins al punt que es puguin tornar a jugar partits de totes les categories. El treball que dia a dia, i setmana rere setmana, estan fent els nostres jugadors es mereix que puguin tornar a competir l’abans possible!