Crònica rugby CN Poble Nou cap de setmana 19/01/2019

S16 – Gòtics RC 19 – CN Poble Nou 10

Els entrenadors sempre diem als nois/es de l’equip que no ens importa el resultat mentre el què facin dins el camp sigui jugar a rugby amb entrega i passió. Algú pot creure que és un tòpic suat, però el partit de dissabte que vam jugar a la Foixarda vs Gòtics va ser la demostració fefaent que els tòpics, a vegades, es compleixen. L’equip va fer un pas de gegant en la construcció d’un grup sòlid i compromès. Després dels magnífics moments de rugby que ens van oferir en determinats compassos del partit vs Santboiana, i a batzegades, vs Químics, en el partit vs Gòtics van oferir un espectacle d’intensitat i de combat sense defallir durant tots i cadascun dels minuts que va durar el partit.
L’encontre va començar a mil per hora, i ja no va baixar de nivell fins que l’àrbitre va xiular el final. Durant els primers vint minuts del partit el CN Poble Nou va acular el Gòtics dins el seu camp amb un domini territorial i de possessió, que va ser contestat per l’equip local amb una defensa ferotge, que presagiava un partit en què el primer que defallís un moment, perdria. Malauradament, el domini del territori i la possessió de la pilota no va donar fruits en forma de punts, i el Gòtics va aprofitar una de les nostres poques errades per esmunyir-se de la nostra defensa i assajar. L’equip, lluny de frustrar-se, va demostrar una temperança mental digne d’elogi, i va redoblar l’atac, aconseguint un merescut assaig poc després del final de la primera part.
La segona va ser un calc de la primera, amb una lluita aferrissada en la què cap dels dos equips cedia. Gòtics va ser més llest, aprofitant una segona errada en defensa, per tornar a assajar i transformar. CN Poble Nou va contestar minuts després amb un assaig de davantera fruit d’una touche amb maul dins la seva vint-i-dos. El resultat eva 14 a 10, i les espases seguien en alt. Un tercer assaig en l’últim quart posava el marcador en 19 a 10, i els esforços desfermats per aconseguir un tercer assaig per aconseguir el bonus defensiu no es van veure recompensats. Poques vegades una derrota ha tingut tant de sabor a victòria com en aquest partit.
MVP: Pol, JP, Aleix i Karelia, sacrificant-se pels poc o cap minuts jugats en favor de l’equip. El valor d’aquest sacrifici és tant o més gran que el dels jugadors que van tenir el privilegi de jugar.
A millorar: capacitat incisiva en el joc d’atac, que ens hagués permès treure més partit de la nostra possessió i domini territorial.

S18 – CN Poble Nou 110 – RC L’Hospitalet 0

Dissabte 19-01-19, 18:30 camp de la Marbella, els nois del CNPN s’enfronten a l’Hospitalet. Primer partit que juguem amb llum artificial. Partit dur, només comptem amb 15 gladiadors: Pau Guillen (Pocholo), Oriol, Rubén, David Macian, Jan, Tao, Àngel, Xavi, Pol, Roman, Gigi, Nil, David Castaño, Jeyson i Joan. L’Hospitalet, en les mateixes condicions que nosaltres, comença molt fort pressionant a tot el camp, dominant els ruck. Però als nois del Poble Nou amb molt comprimís, sacrifici, lluita i esforç fan seu el control del partit i en el minut 8 fan la primera marca. Els rucks tornen a ser nostres, les meles i touche també. Minut 12 i 20 marquem i L’Hospitalet nota la pressió. El bon joc de mans (molta velocitat) i la força de la nostra davantera passen per sobre del rival i en els minuts 20,22,25,28, marquem i deixem poques opcions a l’Hospitalet que es deixa anar els últims minuts de la primera part. Minut 31,33 repetim i finalitza la primera part amb un contundent 48-0.

A la segona part posem en pràctica jugades entrenades. El CNPN no baixa el llistó i en els minuts 2,4,6,12,16,18,21,25,27,30 anotem i el partit finalitza amb el marcador a favor per 110-0.

Felicitats a tots els jugadors que van venir a jugar, demostrant el compromís amb els companys, entrenadors i club, i superant moltes adversitats.
3X3 NOU VISCA EL POBLE NOU.

Sub 14 – CN Poble Nou 34 – UE Santboiana 57

Partit emocionant a la Mar Bella en el que l’equip de sub 14 del Poble Nou després de remuntar a la 1a part un marcador advers i anar-se’n al descans guanyant, no va poder amb els nois de la Sanboiana que van haver de treure el seu millor rugbi per guanyar .
Molt bé l’equip que sense canvis va tenir ocasions de donar la sorpresa.

Sènior A –  CN Poble Nou 31  – UE Santboiana B 27

Primer partit de tornada a casa contra una Santboiana que arribava reforçada i disposada a emportar-se el partit. Partit físic amb directrius clares pels del Poblenou; defendre amb l’orgull i el cor. Res més.
Després d’una primera part bastant igualada i amb una segona part de contacte i apassionant, sobre l’últim minut els nostres nois van aconseguir a base de pick and goes i determinació, trencar la defensa d’un Sant Boi que es veia ferm però desgastat pels locals. Un cop més a prop de la quarta plaça, aquest cap de setmana el Sènior viatja a Valencià per enfrontar-se amb un altre rival digne de lluita, el Tecnidex.

Sènior B –  CR Senglars 38  – CN Poble Nou 7

Partit disputat a Torroella de Montgrí amb una jornada molt freda.

Obres i Construccions Jordi Figueras va patrocinar el #manofthematch del partit. Guillaume Brue va ser nombrat el millor jugador del partit per la part del CN Poble Nou i Jorge Daniel Gaitan per part del RC Senglars.