Crònica rugby CN Poble Nou cap de setmana 2/02/2019

Sènior A – CN Poble Nou 46 – BUC 10

Cap de setmana de derbi a casa pel nostre Sènior A. Els del Poble Nou se’n van enfrontar amb un BUC lluitant per conservar la plaça a la lliga, el que no va significar, que aquests no sortissin amb els ganivets a la boca. Així i tot l’esforç i el seu treball dur de davantera, no va ser suficient per aturar el joc dels locals.

Tot i obrir el marcador amb un xut a pals ben d’hora, el ritme del joc el van marcar els nostres durant tot el partit. Un gran joc desplegar per la davantera que es va mostrar precisa a les fases estàtiques i una defensa ben organitzada que van impedir als de negre marcar en fins a dues ocasions al límit gràcies als 3/4 i que pràcticament no els hi va deixar guanyar metres. Resultat final de 46-10 per uns poblenovins que veuen cada cop més a prop la quarta plaça i reflecteix la bona feina feta dels nois, que ja tenen el cap a València per enfrontar-se al Tatami.

Sènior C – La Tordera 8 – CN Poble Nou 19

El Sènior C va guanyar aquest cap de setmana contra els de Rugby La Tordera.

S18 – CRUC 71 – CN Poble Nou 12

Avui juguem el camp del líder, el CRUC. És un partit molt complicat que afrontem amb només 16 valents, 3 d’ells amb serioses molèsties i un de sub16. Amb una alineació valenta per part del míster Josep Vicente (canviant jugadors de posició), els nois del Poble Nou aconsegueixen el control del partit i en el minut 2 Edgar, el nostre internacional Català (avui jugant de 12), marca i Pol transforma el xut a pals 0-7.

Les touche són nostres i passem per sobre el rival. Minut 5 Xavi Tomé torna a marcar i aquesta vegada el xut a pals no el transforma avui el nostre 15 Pol. El joc molt intens i dur s’iguala i al minut 20 ens fan la primera que marca. El partit continua igualat fins que al minut 20 que es lesiona Oriol (ja estava tocat), un dels nostres puntals als rucs i meles. La seva baixa es nota moltíssim i ens empaten al minut 25. Però no n’hi havia prou i el Rubèn ha d’abandonar el camp al minut 26 (cop al cap), un altre baixa important a la davantera. Passem a jugar tot el partit amb un jugador menys (14), més l’expulsió amb groga del nostre obertura Roman, fan que amb 13 jugadors davant del líder imbatut de la categoria no podem competir i finalitza la primera part amb un 22-12. Un magnífic resultat.

La segona part els nois del CNPN no perden la cara al partit i lluitant totes les jugades al límit sense donar pilota per perduda. Fan una segona part digníssima, lluitant fins al final, però el CRUC és un gran equip i amb els canvis (8 jugadors de refrescs), els nostres nois amb 14 glasiodors fan un gran esforç fins al minut 20 de la segona part… Estan rebentats i el CRUC ho aprofita, 20,27,30,34. Resultat final 71-12, enorme partit de tots els jugadors per l’esforç i sacrifici demostrat per l’equip i club.

3X3 NOU VISCA EL POBLE NOU

S16 – CNPN 29 – 69 CRUC

Mal partit el jugat dissabte 2 a La Mar Bella. La corba ascendent de joc que venia experimentant l’equip es va veure bruscament estroncada amb una derrota sense pal·liatius, on el Castelldefels va ser superior en totes les facetes del joc de forma incontestable. Els nostres van encaixar un assaig molt matiner, i ja van ser incapaços de sobreposar-se mentalment i física a un equip visitant que va marcar en tot moment el ritme i una alta intensitat en el seu joc. Paradoxalment, amb el marcador ja decidit i pràcticament sense cap opció, a la segona part es va donar entrada a  tota la banqueta de jugadors suplents i l’equip va revifar una mica, amb atacs desacomplexats i agressius, que van permetre aconseguir alguns assaigs per maquillar -només una mica- el marcador final.

Toca refer-se i seguir treballant.

En aquest partit no nomenem cap MVP, però sí volem fer esment del progrés d’alguns jugadors que, dia a dia, partit a partit, van afermant les seves qualitats, com Nico, Marc i Joan López.