Cròniques i fotografies de Waterpolo – 06/07/2021

Recta final d’aquesta atípica temporada amb 5 partits de les categories aleví i absolut.

L’Absolut C de Sergio Mollà jugava 2 partits per decidir les posicions 13 a 16 de la Lliga d’enguany. Van jugar 2 partits a Martorell. El primer partit contra el propi CN Martorell va acabar amb derrota (4_6) tot i el bon joc de l’equip; el segon partit, per la posició 15 a 16, el van jugar contra el CN Olot: el partit va acabar amb empat a 9 (empatem en el darrer minut), però no vam tenir sort a la tanda de penals (1_3). Malgrat les dues derrotes, dos bon partits per tancar la temporada. Ara, a descansar!

L’Aleví A va patir una dura derrota contra el CN At. Barceloneta (3_18) a la Piscina de Sant Sebastià. L’equip, entrenat per Sergio Mollà, no van poder fer res davant el desplegament ofensiu dels mariners.

L’Aleví B ha jugat dos partits aquest cap de setmana: el primer, contra el CN At. Barceloneta, va acabar amb una derrota dels notres per un ajustat (7_6); el segon, contra el CN Barcelona, també va acabar amb derrota (6_7). Tot i les derrotes, molt bons partits dels de’n Joan Colomer. L’any vinent, … es parlarà de nosaltres!