Cròniques rugby CN Poble Nou cap de setmana 16/03/2019

Sènior A – CN Poble Nou 38 – XV Babarians Calviá 44

Cap de setmana a casa pel nostre primer sènior, que encarava el penúltim partit de lliga regular davant del XV Babarians Calviá, equip que la passada campanya ja va demostrar que té ganes d’establir-se i consolidar-se a aquest grup. Aquest, sincerament, va ser un partit estrany. Un partit en el qual vam infravalorar al rival, perdent-li així el respecte tant amb ells com a nosaltres mateixos, ja que l’excés de confiança va provocar que de passar a dominar el partit, passem a patir per mantenir el control.

Va ser clara la dominància local durant els primers 15 minuts, però com ja s’ha dit creure’ns que per què ells venien d’una mala ratxa i anar per sota a la taula ja teníem tot guanyat ens va a jugar en contra. Massa errors defensius, comunicatius i manca de conservació de pilota va deixar un marcador favorable pels visitants. Tot i això, a la segona part vam tornar a lluitar per ficar-nos al partit un altre cop, i vam aconseguir redirigir el partit a favor. Així i tot, després d’una bona estona defenent a la nostra zona de 22, una melé enfonsada va provocar un try penal que els hi va a ficar per davant al marcador. A falta de 2 o 3 minuts pel final i amb oportunitats de poder emportar-se el match, errors de joc intel·ligent i d’actitud van provocar que finalment no es pogués donar el cop final i endur-se la victòria. Sabor amarg per aquest equip que es va deixar la pell, però té molta feina d’ara endavant mentalment, individualment i col·lectivament.

El passat, passat està, i ara els nostres nois han de mirar de cobrar-se aquesta victòria el proper cap de setmana a València, amb possibilitats encara de quedar tercers i amb aspiracions de play-off.

Sènior B – RC Mataró 33 – CN Poble Nou 24

Dissabte 16 de març, l’equip de rugby Sènior B del CNPN, es va desplaçar al camp del RC Mataró. El partit va començar sense encert i una mica tous en defensa, fet que el rival va saber aprofitar en vàries ocasions trencant la línia de 3/4 i arribant a la zona de marca, aconseguint així, 4 assajos als primers 20 minuts de joc.

De mica en mica, els jugadors del Poblenou, van poder anar retallant distància superant la intensitat del contrari i aconseguint un parell de marques per arribar a la mitja part amb un marcador de 33 a 12.

A la segona part, tot l’equip va seguir lluitant amb força intensitat. Des del primer minut gràcies a l’esforç de tots els jugadors que en cap moment van abaixar el cap, van aconseguir un parell de marques més però no va ser suficients per poder completar la remuntada, fet que va generar desànim a tot l’equip per no haver pogut assolir la victòria del partit que malauradament va finalitzar amb un resultat en contra de 33-24.

Destacar l’esforç i l’actitud dels jugadors, tot i tenir en compte els primers 20 minuts de “despiste” que evidentment són tan importants com la resta i els hem d’aconseguir saber controlar.

El dissabte 23 de març, a les 16h els del CNPN “B” jugaran l’últim partit de lliga rebent a casa als líders del grup, els Cocodrils RC.

Sènior C – CN Poble Nou 65 – Anoia Esparr 34

Sub 18 – CN Poble Nou 75 – Cat Central 0

Sub 16 – CN Poble Nou 7 – RC Sitges 77

Sub 14 – BUC UBAE 74 – CN Poble Nou 43

Comencem el partit a la Foixarda amb un jugador menys al camp, ja es veia que ens costaria arribar al final amb un marcador favorable, i tot i així els nois van jugar com si no estiguessin en inferioritat numèrica. Bon partit que serveix per fer un equip més fort que gaudeix jugant a la mà amb rapidesa.

No va poder ser aquest cop ja que Buc es va mostrar molt seriós i no va tenir errors.

Humilitat i sacrifici són els valors que van mostrant els nostres nois pels camps de rugbi de Catalunya. Una altra vegada serà.