Cròniques rugby CN Poble Nou cap de setmana 6/04/2019

Sub 18 – L’Hospitalet 12 – Poble Nou 84

Dissabte 6 d’abril del 2019, 16:00 h camp de l’Hospitalet. Partit importantíssim per poder accedir als play off pel títol, els primers 15 minuts del partit son molt igualats 12-17, però la superioritat dels nois del CN Poble Nou en els ruck, touche, meles, davantera i línia és clara i les marques comencen a caure una darrera l’altre.

El final de la primera part el resultat és de 12-34. La segona part el cos tècnic fa retocs a l’alineació, canviant diferents jugadors de posició, (Àngel d’ala, Pol 12,13 i ala, Lucas talona i primera, Jeyson ala i 15, Fèlix 12 i 15) la màquina continua funcionant. Els jugadors del Sub-16 que van venir a reforçar l’equip van jugar a un gran nivell, resultat final 12-89, amb marques de J. P(1),Oriol (2), Pol (5), Gigi (1), Román (1), Jeyson (1), Àngel (3) i Félix (1).

3X3 NOU VISCA EL POBLE NOU.

P. D. La derrota del Badalona fa que dissabte vinent guanyant al CRUC temin opcions d’entrar play off.