Cròniques Rugby CN Poblenou cap de setmana – 10/04/2021

Sènior Femení  –   AVR FCB 34 – CN Poble Nou 5

Us deixem la crònica del partit de dissabte de semifinals de les noies i més a baix podeu trobar les fotografies del partit.

Crònica de David García:

NO VA PODER SER

El FC Barcelona es va endur les semifinals de la DHCF a Sitges. Les blaugranes van sortir molt fortes al camp i amb una https://www.cnpoblenou.cat/wp-content/uploads/2010/08/podi-campiones-copa-del-rei22.jpg de joc força clara: buscar, amb el peu, l’esquena de les noies del Poble Nou.
El tram inicial del partit es va jugar principalment dins l’àrea poblenovina. El Barça collava, però les de la Mar Bella mantenien l’ordre. Al minut 20, un malentès va provocar una pèrdua de pilota dins de la zona de 22, crítica, que els centres blaugranes van saber aprofitar anotant el primer assaig.
El Poble Nou va respondre al desavantatge posant tota la carn a la graella. Les germanes Mina i Sílvia Julià trencaven línies i, amb bona continuïtat de les inèrcies, obligaven a replegar-se a l’equip contrari. A 5 minuts del descans, una jugada sobre la línia de marca del Barcelona, acabava en try… però en camp contrari, després d’una errada i un contraatac elèctric. Es repetia la mateixa història del partit que varen jugar a Sant Boi: un coast to coast per cames que feia variar el resultat d’un hipotètic empat a un -14.
Un cop de càstig, al darrer minut de la primera part, era transformat per Claudia Peña, infal·lible, que deixava el momentani 17-0.
Primera meitat amb un joc molt lluït i entretingut que es mereixia un marcador més ajustat.
A la represa, la sortida en tromba del Poble Nou, obtenia la recompensa de l’assaig. Norah Segura, molt activa, trencava placatges i marcava. Encara hi havia partit.
Les esperances de remuntada es començaven a diluir quan al minut 50 tornaven a puntuar les noies del FC Barcelona.
Les del Poble Nou no tiraven la tovallola i ho seguien intentant, però des de zones masses llunyanes que, gràcies a una bona pressió defensiva de les blaugranes, focalitzaven el joc en camp poblenoví.
Tot i mantenir-se competitius els dos equips al llarg del matx, era el Barça qui trobava la zona de marca.
S’arribava al minut 80 amb un resultat de 34 a 5. 29 punts de Claudia Peña que va ser el gran diferencial d’un partit que es va jugar amb una intensitat molt alta.
Felicitats a l’equip finalista pel bon partit realitzat.
Dissabte, contra Gòtics, es tancarà la participació en aquesta lliga a la Final de Bronze. Passi el que passi, haurà estat un viatge fantàstic en un any que el resultat no tenia importància. L’objectiu era formar un equip. I d’això, n’estant sobrades.
3×3!

Fotografies del partit de Ainhoa S. Pinacho:

Sub 14  –   Hospitalet 22 – CN Poble Nou RC 33

Crònica de Miguel Prieto:

Sábado 10 de abril en el campo del Hospitalet. La sección sub14 vivió una victoria de las que hacen equipo y afición. En un día lluvioso y frío, perfecto para el rugby, el Poblenou y el Hospitalet midieron fuerzas de principio a fin.

Golpeamos primero nosotros con marca de Gonzalo, aunque el hospitalet empataba en seguida. Dos marcas más de Gonza dejaba el resultado en la primera parte 12 a 21 a nuestro favor, el equipo estaba fenomenal.

Pintaba bien la segunda parte, pero el contrario apretaba con todas sus armas y nos ponía contra las cuerdas. Nuestros jugadores acusaban el esfuerzo y además lesiones antiguas empezaban a dar molestias. Y fue entonces cuando aparecieron los “pequeños”, Bruno y Clemente, los más listos de la clase y con sendas marcas plantaron el definitivo 22 a 33 a favor del CNPN sub14.