Ja podeu gaudir de totes les cròniques dels partits d’aquest cap de setmana.

Sènior Femení  – UE Santboiana 12 – 7 CN Poblenou

Crònica David García:

EL CNPN NO POT GUANYAR AL BALDIRI ALEU

La UE Santboiana es manté ferma a la part alta de la classificació després de l’ajustada victòria contra el CNPN. El matx es va decidir en una jugada a les acaballes, però, abans d’això, qualsevol dels dos bàndols va tenir opcions per a augmentar el seu dígit en el marcador. En una lliga tan ajustada, on cada punt val or de cara als playoff, les del Llobregat van fer un pas de gegant per a ser-hi. Les noies del Poble Nou no poden fallar més.

Conscients de la importància del resultat les locals van sortir endollades. Dominaven les melés i van fer-se fortes a partir d’una defensa metal·lúrgica i de treballar cada breakdown. Buscaven trencar les inèrcies del CNPN a força de ralentitzar al màxim els llançaments de la pilota. Ho van aconseguir.

Les negres imposaven el seu joc quan l’ovalada sortia ràpida o en tant que es mantenia viva, però la tasca en el contraruck local, especialment des del rol de la interna, avortava la continuïtat.

El partit es convertia en un duel físic i predominaven els contactes cos a cos per davant del desplaçament sobre els espais. Quan les poblenovines van trobar aquests forats varen fer mal sobre la defensa santboiana. Judith Bonjorn, rapidíssima, trencava des de la punta i corria una setantena de metres. Es quedava a les portes del try, molt a prop, però provocava la groga de Judit Corral. Era el minut 20 i les visitants mostraven el seu millor joc en aquest tram. Abans del descans, la Santboiana va tornar a tancar el camp i el moviment de davanteres les va afavorir.

Taules al descans: 0 a 0.

A la tornada, amb la incorporació de Laia Chica, les visitants van solucionar els problemes a la melé.

El Poble Nou sortia millor, però seguia sense poder enllaçar fases llargues, tot i que en aquesta part semblava que es generaven més ruptures. Malgrat el domini negre, fou el Sant Boi qui va marcar. Les blaves van renunciar a jugar en camp propi i, utilitzant el peu, van posar en problemes a l’equip barceloní. Fruit d’una puntada llarga que tancava a les forasteres a la 22, arribava l’assaig d’Anna Puig, molt activa. 7-0. Minut 15 del segon temps.

El Poble Nou va pitjar l’accelerador i detectava la debilitat per les bandes. Lidia Granados i Judith generaven perill quan la pilota arribava a les ales. La resposta del Sant Boi fins al final del partit seria la puntada profunda. Amb dos sistemes de jocs ben enfrontats, 10 minuts després, Judith feia un altre cursa des de la divisòria i aconseguia equilibrar el duel en plantar sota pals. Sílvia Julià transformava.

El Poble Nou va prendre la iniciativa del partit i va exercir el domini fins al final. Va gaudir d’ocasions per marcar, però van ser les del Baldiri, en una contra, les que van aprofitar una errada de recepció des d’un xut llarg per desempatar. Era la primera vegada que arribaven a zona calenta en els últims 20 minuts, i aconseguien trencar la igualada. 12 a 7 al minut 77. S’enduien un partit jugat amb molta intensitat.

Ara, arriba el descans nadalenc. Els equips aprofitaran aquest impàs per a recuperar efectius i afinar la màquina. Al gener, torna la lliga.

Encara queda molt per jugar!

3×3

Sub 16  – CAT Central 12 – 49 CN Poble Nou

Dia de rugby a Vic aquest dissabte. El temps va acompanyar, i malgrat que el fresquet, no va haver-hi queixa de la temperatura en el partit contra Cat Central

Fantàstica acollida dels amfitrions i bon partit, rocós al principi, però finalment, l’equip es va superar per a acabar impiadosa en totes dues parts amb suficiència en el marcador per a acabar amb el 12 a 49 final a favor nostre.

Cal destacar la implicació de l’equip, amb l’assistència dels 23 convocats i 4 més, fent costat a l’equip des d’un principi. Així es fa un equip i en definitiva, una família.