Primer partit de lliga del sub-18 al camp de la Foixarda contra el Barça

06-10-18

Primer partit de lliga del sub-18 al camp de la Foixarda contra el Barça. Partit força complicat. Els nois molt motivats, encaren el partit en moltes ganes d’emportar-se la victòria. Una primera part molt igualada, dominen les meles, i defensem en força, però no acabem de rematar les jugades als metres finals. El Barça s’avança en el marcador en una jugada de contraatac, i uns minuts més tard repeteixen. Els nostres nois donen una passa endavant i fan una marca (Xavi Tomé), demostrant que la nostra davantera és superior. Amb un jugador menys (per una targeta groga), al final de la primera part fan un altre marca. Arriben a la mitja part amb un 15-5. La segona part es complica, els nois estaven mentalment fora del partit i a més a més de dues targetes grogues més i la velocitat del rival que ens van fer molt de mal. Conclusió hem de millorar força, però som a temps.

3X3 NOU VISCA EL POBLE NOU