CNPN

Guanyadors a la Under 10 Waterball World Festival

Guanyadors a la Under 10 Waterball World Festival

Els nois i noies de waterpolo de Under 10 i Under 13 han participat en el Waterball World Festival que se celebrava a Itàlia.

No només ha estat una gran experiència per a ells, sinó que a més han quedat 9° a la categoria Under13 i guanyadors a la de Under 10!! Enhorabona per la feina feta!!

Sou genials nois, molt orgullosos de tots vosaltres!!

I Torneig de Waterpolo Can Felipa

I Torneig de Waterpolo Can Felipa

El proper 10 i 11 de juny celebrarem el I Torneig de Waterpolo Can Felipa de categoria benjamí, organitzat pel club, amb la participació dels següents clubs:

CN BARCELONA
CN MONTJUÏC
CN MATARÓ
CN GRANOLLERS
CW SANT ADRIÀ
CN MEDITERRANI
CN PREMIÀ

Consulta els grups i el calendari aquí.

La nostra intenció és treballar fonamentalment pel waterpolo de base, i creiem que aquesta pot ser una bona iniciativa, que neix amb voluntat de permanència per tal que, poc a poc, vagi esdevenint un referent en el calendari de torneigs de categories inferiors del nostre esport.

Esperem poder oferir una bona diada esportiva a tots els participants amb l’objectiu de fomentar els valors de la competició i el fair play.

L’equip Juvenil acaba 9è de la Lliga Catalana Juvenil

L’equip Juvenil acaba 9è de la Lliga Catalana Juvenil

Gran feina la que ha realitzat l’equip Juvenil del Club que ha acabat 9è de la Lliga Catalana Juvenil després de guanyar el seu últim partit contra el Club Natació Sant Andreu per 9-6.

Per una gran part de l’equip, finalitza així l’etapa de categories, ja que comencen a formar part de l’equip absolut.

Gràcies a tots per la gran temporada que heu fet! 3X3!